Dýňobraní na másle

03.10.2015 10:00

Zdravíme Vás z Dobré farmy
a srdečně Vás zveme na neodmyslitelné farmářské podzimní dýňobraní na másle, které plánujeme na první říjnovou sobotu 3.10.2015.
Ke sběru budou samozřejmě známé a oblíbené Hokkaido dýně, ale také různé druhy dýní z našeho pole - Máslová, Muškátová, Špagetová, English pie a  Sweet dumpling,  ze kterých vám pro inspiraci připravíme na ochutnání různé dobroty a tradiční dýňovou polévku.
Další sezónní zelenina je vám též k dispozici!
Pro naše dětičky nebudou chybět heloweenské dýně na vydlabávání - alias Jack'O Latern, ze kterých bychom stejně jako loni - ovšem letos pod taktovkou naší Lucie - udělali dílnu pro děti - dlabání dle různých předloh či dle své imaginace + k tomu hudební vložka a kdo ví čím ještě překvapíme..
Letošní ročník chystáme premiérově sestavení originálního bludiště vytvořené z balíků slámy, tak snad se nám to povede neztratíme se tam sami!
V nabídce občerstvení bude krom dýňových specialit něco pro masožravé a to " jehně na rožni" (a v případě že zbyde z porážky maso, budeme nabízet i čerstvé jehněčí maso k prodeji - ještě upřesníme..)
A také nesmí chybět fenomenální Bezdíčkovy "bezéčkové" buřtíky.
Bude zde možné zakoupit a ochutnat skvělé okrouhlické bio produkty - sýry, jogurty, tvarohy, pomazánky, kefíry..
Pro výletníky doporučujeme  také výlet naučnou stezkou - les, skály a voda - to vše si můžete užít v rámci sobotního výletu spojeného s naším dýňobraním na dobré farmě.
Těšíme se na Vás
a přejeme hezký barevný podzim!!

www.dobrafarma.cz


Zpět